Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen Kracht en Vlugheid

Jubilarissen Kracht en Vlugheid

EERBEEK – Tijdens de algemene ledenvergadering van de gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek zijn drie van de vier jubilarissen gehuldigd. Wil Kleverwal werd gehuldigd voor zijn 25 jarige lidmaatschap binnen de KNGU. Freek Burgers en Henk Schotpoort zijn beide al 40 jaar lid van de KNGU, een mooie mijlpaal. De heren ontvingen allen een speldje van de KNGU en een bos bloemen welke samengesteld was door Natuurlijk Bloemen in Eerbeek. De heren kennen elkaar goed, iedere dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur zijn zij te vinden in de sporthal aan de Kloosterstraat in Eerbeek om een potje volleybal te spelen op recreatief niveau. Helaas kon Ans Westerhof niet aanwezig zijn, zij zal op een ander momentje het speldje en een bos bloemen ontvangen om haar 25-jarige jubileum te vieren.Tevens vond er tijdens de algemene ledenvergadering een bestuurswissel plaats en namen wij afscheid van onze voormalige bestuursleden. Op de foto is Marike Gerritsen, aftredende secretaris, ook te zien. Ook zij ontving een prachtig boeket als dank voor haar vele jaren inzet.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.