Home / Brummen-Regiobode / Johan Hulleman wint Pauwbokaal

Johan Hulleman wint Pauwbokaal

KLARENBEEK – Vanaf maandag 15 april tot en met donderdag 25 april streden maar liefst 69 biljarters om het Klarenbeeks Libre Biljartkampioenschap (de PAUW-bokaal).Vrijdagavond 26 april was de finale waarvoor zes personen zich plaatsten.
Er werd gespeeld in twee poules.De winnaars van deze poules speelden de finalepartij met als inzet de PAUW-bokaal. Dit waren Antoon Pelgrim en Johan Hulleman. Ludiek aan deze partij was dat Johan in Ajax-shirt en Antoon in Feyenoord-shirt speelde. In deze partij gingen beide spelers telkens gelijk op. De spanning bleef er zo tot aan het einde toe in.
Johan maakte zijn vereiste aantal caramboles in de dertigste beurt. Antoon moest er toen nog twee maken in de gelijkmakende beurt. Echter Antoon miste, hetgeen leidde tot een oerkreet van Johan dat hij had gewonnen. Na afloop bedankt Pieter Romein iedereen die hielp organiseren en alle vrijwilligers. Ook roemde hij de grote publieke belangstelling.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.