Home / Rheden-Regiobode / Inventarisatie poelen Dieren

Inventarisatie poelen Dieren

DIEREN – Op zaterdag 11 mei houdt de Poelenwerkgroep Rheden een inventarisatie van verschillende poelen in de omgeving van Dieren. Het doel is om meer te weten te komen van wat er zoal leeft in en om een aantal kleine wateren, die van belang zijn voor de voortplanting van kikkers, padden en salamanders. Mensen die mee willen doen zijn van harte welkom. Er wordt om 9.00 uur gestart met het onderzoeken van poelen tussen Dieren en Laag-Soeren. De inventarisatie is rond 12.30 uur afgelopen. Het wordt aangeraden om laarzen aan te doen. De werkgroep zorgt voor schepnetten. Aanmelden kan per mail erika.loonen@looplan.nl.

www.poelenwerkgroeprheden.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.