Home / Brummen-Regiobode / Inschrijving Wandel4Daagse Eerbeek geopend

Inschrijving Wandel4Daagse Eerbeek geopend

EERBEEK – De Wandel4Daagse Eerbeek vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 23 mei. De inschrijving is al geopend voor ‘iedereen die wil genieten van de natuur, oude verhalen en een snufje cultuurhistorie’.

Stichting Wandel4Daagse Eerbeek heeft vier prachtige routes uitgezet in Eerbeek en omgeving. Het wordt ook dit jaar weer een gezellig wandelevenement voor jong en oud met mooie routes van 5, 7,5 en 10 kilometer. De eerste twee dagen is de start bij zwembad Coldenhove aan de Boshoffweg en wordt door de bossen gelopen. De derde dag is de start op het terrein van scouting Tapawingo op het sportpark aan de Velkantweg en vandaar wordt een rondje Loenen gelopen. De vierde dag start bij de Muziektent aan de Kanaalweg en staat traditiegetrouw in het teken van het dorp Eerbeek en de Intocht is uiteraard weer op de Eerbeekse Kermis.

De organisatie heeft weer mooie oude verhalen gevonden die zich op de vier wandelroutes hebben afgespeeld. Die verhalen zijn terug te vinden in het boekje van de Wandel4Daagse, dat rond 5 mei bij alle inwoners van Eerbeek en Loenen op de mat valt. Denk aan verhalen over papierfabriek Coldenhove of de geschiedenis achter de D.W. van Vreeswijklaan, de toegangsweg tot die papierfabriek.

De Wandel4Daagse staat open voor iedereen: niet alleen schoolkinderen, maar ook jongeren, volwassenen, ouderen en recreanten. Online inschrijven is tot en met 14 mei mogelijk op www.4daagse-eerbeek.nl. Daarna geldt na-inschrijving tegen een hoger tarief. Inschrijfformulieren zijn ook beschikbaar bij Primera Tabor in Eerbeek. Net als vorig jaar is daginschrijving ook mogelijk. Recreanten en inwoners die het leuk vinden om één of twee dagen mee te lopen kunnen bij de inschrijftafel een dagkaart kopen.

Foto: Gerrit van de Pol

www.4daagse-eerbeek.nl

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.