Home / Rheden-Regiobode / Inschrijving Madierodam geopend

Inschrijving Madierodam geopend

DIEREN – De laatste week van de zomervakantie, van maandag 12 augustus tot vrijdag 16 augustus, is het weer tijd voor de leukste week van Dieren, huttenbouwweek Madierodam.

In deze week worden er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en zijn er nog veel meer activiteiten voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 van de basisschool. Madierodam heeft dit jaar het thema: ‘Madierodam naar de Maan!’. Voor de kinderen uit groep 7 en 8 bestaat er weer de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelfgemaakte hut te komen slapen, indien het weer het toelaat. Zij gaan dan om 16.00 uur naar huis en wij zien ze graag na het avondeten tussen 18.30 en 19.00 uur terug.

De eerste mogelijkheid om kinderen in te schrijven is woensdag 22 mei in De Oase van 17.00 tot 20.00 uur. De mini’s, groep 1 en 2, zijn welkom van 08.30 tot 13.00 uur, hiervoor bedraagt het inschrijfgeld 15 euro. De maxi’s, vanaf groep 3, zijn welkom vanaf 8.30 tot 16.00 uur, en op de vrijdagmiddag tot 13.00 uur. Zij mogen meedoen voor 20 euro per kind. Houders van een Gelrepas betalen slechts de helft van de kosten. Betalen moet contant tijdens het inschrijven. De organisatie vraagt van ouders om per ingeschreven kind minimaal een dag te helpen in de weekenden rond Madierodam of tijdens de week zelf. Die wordt afgesloten met een feestavond op vrijdag.

Inschrijven kan na 22 mei ook nog op de Gelderse jaarmarkt op zaterdag 29 juni. Tot slot is er maandag 12 augustus nog de mogelijkheid om in te schrijven op het terrein, voor 2,50 euro extra.

http://www.madierodam.net

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.