Home / Doesburg-Regiobode / Inschrijving Avondvierdaagse Doesburg geopend

Inschrijving Avondvierdaagse Doesburg geopend

DOESBURG – De Avondvierdaagse in Doesburg is dit jaar van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei. De start is dagelijks vanaf het Sportpark aan de Oranjesingel in Doesburg. Voorinschrijven voor deelname kan tot uiterlijk vrijdag 10 mei.

De organisatie hoopt dat weer veel mensen zich aanmelden voor dit jaarlijks terugkerend evenement. Inschrijven kan bij LekkerszEnzo aan de Kerkstraat, aan de Bingerdenseweg 8, tel. 0313-475731, aan de Kosterstraat 13, tel. 0313-471908, aan de Acaciastraat 24, tel. 0313-842464 en Molenveldsingel 64, tel. 06-47685963. Ook online aanmelden is mogelijk via www.actiefindoesburg.nl/avondvierdaagse. Wie zich op de eerste avond aan de start inschrijft, betaalt iets meer.

Aangezien het nog steeds voorkomt dat mensen meelopen zonder inschrijving, vaak met de kinderen mee. De organisatie wijst erop dat zij voor deze mensen geen verantwoordelijkheid kan nemen. De organisatie werkt met armbandjes, iedere avond een andere kleur om geregistreerde lopers de voordelen van registratie te geven. Zo zijn er vaak sponsors die langs de route een versnapering uitdelen en mensen die geen bandje hebben, krijgen geen lekkers. “In het kader van de veiligheid voor uzelf en alle anderen verzoeken we dan ook alle lopers om zich in te schrijven”, aldus de organisatie.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.