Home / Brummen-Regiobode / Inloop- en meezingconcert

Inloop- en meezingconcert

KLARENBEEK – Op vrijdagavond 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur geeft Mannenkoor Bel Canto een inloop- en meezingconcert in het Boshuis in Klarenbeek. In de grote zaal biedt het Apeldoornse mannenkoor een gevarieerd programma, van zowel moderne als klassieke nummers.
Dit concert heeft vooral ten doel om mannen uit de omgeving te interesseren voor de mannenkoorzang en daarom is er ook gelegenheid zijn om bepaalde bekende nummers mee te zingen. Bel Canto hoopt hiermee mannen enthousiast te maken voor het zingen. Het koor repeteert elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

www.mannenkoorbelcanto.nl

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.