Home / Rheden-Regiobode / Informatieavond over World Servants

Informatieavond over World Servants

RHEDEN – “Ga mee met World Servants en ontdek dat een werkvakantie in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert.” Dat is de oproep van Chris Duisterwinkel, die in de zomer van 2020 met World Servants op reis gaat. Hij roept mensen in de leeftijd tussen 15 en 29 op mee te gaan. Om belangstellenden meer informatie te geven over de organisatie, verzorgt hij donderdag 9 mei vanaf 20.00 uur een bijeenkomst in het Jonkvrouwe Brantsencentrum aan de Dorpsstraat 70 in Rheden. De organisatie World Servants helpt in derdewereldlanden bij het realiseren van onderwijs, gezondheidszorg en essentiële sociale voorzieningen. “Meegaan met World Servants is een avontuur dat je leven verandert. Vrijwilligerswerk in het buitenland verbreedt je horizon. Je maakt nieuwe vrienden, ontdekt andere culturen en verlegt grenzen. Een ander dienen verandert alles”, aldus Chris.

www.worldservants.nl

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.