Home / Brummen-Regiobode / In één dag een baan op Het Hietveld

In één dag een baan op Het Hietveld

BEEKBERGEN – Pluryn-locatie Het Hietveld in Beekbergen is op zoek naar begeleiders. In plaats van een lange sollicitatieprocedure te houden, is ‘baan in een dag’ opgezet. Op woensdag 22 mei kunnen kandidaten voor de functie van (persoonlijk) begeleider meedoen aan een dagvullend programma met onder andere een kennismaking, speeddates met de huidige medewerkers, een casusbespreking, rondleiding over het terrein en meelopen op een groep. Is er een match, dan ondertekenen de kandidaat en Het Hietveld een intentieverklaring om een vaste arbeidsovereenkomst aan te gaan. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.baanineendag.nl.

Lees ook

Ondersteuning en cadeautje voor jonge mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Het is de week van de jonge mantelzorger, waarin kinderen centraal staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.