Home / Alle-Regiobode / Iedereen mag meespelen bij optreden Seniorenorkest

Iedereen mag meespelen bij optreden Seniorenorkest

RHEDEN / KLARENBEEK – Op woensdag 8 mei is het Seniorenorkest de Vriendenkring uit de regio Klarenbeek/Oude IJsselstreek te gast bij woonzorgcentrum Rhederhof. De uitnodiging om een muzikale middag te verzorgen werd dankbaar aangenomen; optreden voor andere senioren blijft voor de muzikanten het leukst om te doen.

Het belooft een bruisend optreden te worden met werken van André Rieu, Guus Meeuwis, enkele vrolijke polka’s en andere muziekwerken. Het wordt ook een interactieve bijeenkomst, want het orkest vraagt mensen uit het publiek mee te spelen. Senioren die nog in bezit zijn van een eigen instrument, kunnen dit meenemen. Het orkest zorgt zelf ook voor een aantal extra instrumenten waarop kan worden gespeeld. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Het orkest kan altijd inschuiven en er is speciaal muziek uitgezocht die lekker mee te spelen is. “Schroom niet, speel mee”, roept het orkest op. Het optreden duurt van 14.30 tot 16.00 uur.

De Vriendenkring is een harmonieorkest met 45 leden in de leeftijd van 57 tot 91 jaar. De muzikanten spelen met plezier elke woensdagmiddag in het dorpshuis van Oosterhuizen onder leiding van enthousiast en zeer geduldig dirigent Willy Beudel uit Groessen. De Vriendenkring stelt zich ten doel om als seniormuzikant zo lang mogelijk actief muziek te blijven spelen. Iedereen is met zijn of haar instrument welkom bij deze gezellige actieve club.

www.seniorenorkestdevriendenkring.nl

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Carol

Carol van Eert is de burgervader van Rheden en alleen het zien van zijn foto …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.