Home / Brummen-Regiobode / Honden vliegen voor frisbee

Honden vliegen voor frisbee

BRUMMEN – The Dazzling Disc Dogs, het dogfrisbeeteam van Kynologenclub Brummen, houdt dit jaar opnieuw een internationale dogfrisbeewedstrijd. Op zondag 12 mei is het zo ver. Er worden deelnemers verwacht uit Nederland, België en Duitsland.

Zowel beginnende als gevorderde spelers zullen hun uiterste best doen om punten te behalen voor het Europese of wereldkampioenschap dogfrisbee. Zowel baas als hond vertoont zijn kunsten op muziek in de freestyle klasse. Een vierkoppige jury uit binnen- en buitenland scoort het duo – handler en hond – op verschillende onderdelen.
In de klasse ‘toss and fetch’ is het van belang dat de hond de frisbee op een grote afstand vangt en weer snel terugbrengt bij de baas. Voor publiek is de sport dogfrisbee erg leuk en spectaculair om naar te kijken.
De wedstrijden vinden plaats tussen 10.00 en 17.00 uur op het terrein va K.C. Brummen, L.R. Beijnenlaan 22 in Brummen. De toegang is gratis.

Lees ook

VV Dieren start met voetbalschool in tijden van corona

DIEREN – Wie op zaterdag naar sportpark het Nieuwland wil gaan om te kijken naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.