Home / Brummen-Regiobode / Hoenderloo was stil, muisstil!

Hoenderloo was stil, muisstil!

HOENDERLOO – De Dodenherdenking in Hoenderloo van zaterdag 4 mei werd heel goed bezocht, het was heel druk. De tendens van de laatste jaren dat jong en oud volop respect komt betuigen aan de gevallenen voor onze vrijheid heeft zich daarmee voortgezet.
Muziekvereniging VIOS heeft dit waardige moment muzikaal ondersteund. Tijdens het spelen van het volkslied werden de Canadese en Nederlandse vlaggen, die daarvoor halfstok hadden gewapperd in de kille wind, in top gehesen. Daarna werden kransen gelegd door twee militairen uit Hoenderloo namens de veteranen en door twee jonge inwoonsters van het dorp namens de bevolking. Vervolgens mochten de aanwezigen een bloem bij het Hoenderlose oorlogsmonument leggen.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Poging tot inbraak bij Primera

BRUMMEN – Op dinsdag 1 december rond 00.15 uur is er geprobeerd in te breken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.