Home / Rheden-Regiobode / Historische wandeling in Rozendaal

Historische wandeling in Rozendaal

ROZENDAAL – Op zondag 12 mei houdt de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal een historische wandeling vanaf de Smittenberg. De route loopt via de Koningsberg langs de monumenten aan het beekdal. De historische wandeling start om 13.00 uur bij de muziekkoepel bij The Hunting Lodge in Rozendaal. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Geldersch Landschap&Kasteelen. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en gaat deels over geaccidenteerd terrein. De gidsen bij deze wandeling zijn Fernand Schakenraad, Helga van Dijk en Henri√ętte Lovink. Aan de wandelaars wordt een vergoeding van 2,50 euro gevraagd, voor leden van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal is de wandeling gratis.

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.