Home / Brummen-Regiobode / Herdenking bij Propeller in Klarenbeek

Herdenking bij Propeller in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 4 mei zijn in Klarenbeek de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Dit gebeurde bij het herdenkingsmonument de Propeller aan de Hessenallee. Er werd speciaal gedacht aan de vijf geallieerde bemanningsleden van het vliegtuig dat in het roggeland in de buurt van de Hessenallee is neergestort. Er werd een gedicht gelezen en het bloemstuk werd door Geert Kremer bij het monument gelegd. Er waren veel kinderen aanwezig, zij legden een zelf meegebrachte bloem bij het monument.

Lees ook

Uitdaging! en Dutch Design in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Het Kunstlab in Doesburg heeft in december het thema Dutch Design. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.