Home / Doesburg-Regiobode / Herdenking 4 mei te Lathum

Herdenking 4 mei te Lathum

LATHUM – Het 4 mei-comité Angerlo, Lathum en Giesbeek organiseert dit jaar weer een aantal activiteiten. Zoals gebruikelijk is de belangrijkste de herdenking op 4 mei. Deze wordt dit jaar gehouden in Het Gebouw te Lathum op zaterdag 4 mei om 19.00 uur. Het jaarthema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei luidt voor 2019 ‘In vrijheid kiezen’. De herdenking zal plaatsvinden met medewerking van plaatselijke muzikanten, zanger(s)(essen), diverse sprekers en de waterscouting. Om 20.00 uur wordt 2 minuten stilte in acht genomen voor de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Herdacht worden al diegenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen of vermoord en allen die zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties na de Tweede Wereldoorlog.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.