Home / Brummen-Regiobode / Herdenken in Brummen

Herdenken in Brummen

BRUMMEN – In Brummen start de stille tocht op 4 mei om 18.50 uur bij het gemeentehuis in Brummen. Namens het gemeentebestuur loopt wethouder Peter-Paul Steinweg mee. Via het monument voor het gemeentehuis lopen de deelnemers naar het Joods monument. Van daaruit gaat de tocht verder via het Marktplein richting het oude postkantoor. Tenslotte eindigt de stille rondgang rond 19.50 uur bij de Oude Pancratiuskerk. Daar wordt om 20.00 uur twee minuten stilte in acht genomen. Daarna wordt voor iedereen het programma voortgezet in de Oude Pancratiuskerk met een herdenkingsbijeenkomst.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.