Home / Brummen-Regiobode / Handwerkcafé op de Mollenhof

Handwerkcafé op de Mollenhof

OEKEN – Woensdagochtend 15 mei is er tussen 10.00 en 12.00 uur een handwerkcafé bij de Mollenhof in Oeken. Iedereen die handwerken leuk vindt is welkom. Denk bijvoorbeeld aan haken, breien, naaien, quilten of borduren. Ook mensen die willen leren breien of haken zijn welkom. Iedereen kan zijn eigen handwerk meenemen of tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de patronen en wol die aanwezig zijn. Het handwerkcafé is een plek om ervaringen en tips uit te wisselen, maar ook om te kletsen en koffie te drinken. Bij mooi weer kan dit lekker buiten in de tuin. Er wordt een vrijwillige bijdrage van 3 euro gevraagd voor de koffie en thee. Het volgende handwerkcafé is op woensdag 12 juni.

Lees ook

Poging tot inbraak bij Primera

BRUMMEN – Op dinsdag 1 december rond 00.15 uur is er geprobeerd in te breken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.