Home / Doesburg-Regiobode / Geslaagde Oranje Viswedstrijd

Geslaagde Oranje Viswedstrijd

DOESBURG – Zoals ieder jaar ook dit jaar weer de Oranje viswedstrijd georganiseerd door de Hengelsport Vereniging Doesburg. Dit jaar werd er gevist in de vijver bij de Forsythiastraat. Het was ’s morgens koud en nat, maar dat kon de vissers niet deren. Na afloop werden de gevangen hoeveelheden geteld en kwam R. Spronk als winnaar uit de bus met 2100 gram. Tweede werd J. van Amerongen met 1650 gram en derde M. Kers met 370 gram. Drie vissers hadden helaas niets gevangen. Rond 12.00 uur was de prijsuitreiking op het Sportpark aan de Oranjesingel en werden de winnaars in het zonnetje gezet. Alle deelnemers kregen van Doesburg en Oranje een uniek borrelglaasje. Hierna was er nog tijd om een heerlijke bal gehakt met een drankje te nuttigen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Voorlopig geen besluit over toekomst sporthal Beumerskamp

DOESBURG – Het centrum van Beinum wordt aangepakt en krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Sporthal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.