Home / Alle-Regiobode / Geld beschikbaar voor initiatieven met nieuwkomers

Geld beschikbaar voor initiatieven met nieuwkomers

REGIO – Wie een goed idee heeft om nieuwkomers en mensen die hier al langer zijn elkaar te laten ontmoeten, kan nu terecht op www.wijdoenmee.nu. Wij Doen Mee is een samenwerking tussen verschillende vermogensfondsen die zich inspannen voor steun aan vluchtelingen.

Initiatieven zoals samen eten of koffiedrinken, elkaar ontmoeten in een naaiatelier of een sportdag hebben een groot effect op het leven van vluchtelingen. Wie dit soort activiteiten met vluchtelingen wil organiseren zodat zij zich beter thuis voelen in Nederland kan een financiële bijdrage vragen bij Wij Doen Mee. Een subsidiaanvraag is maximaal 2.500 euro, en bedoeld voor projecten die plaatsvinden in Nederland. Bijdragen voor zaalhuur, vervoer of materialen komen voor een bijdrage in aanmerking.
Aanvragers hoeven geen officiële rechtsvorm te hebben, ook een vrijwilligersgroep kan een aanvraag doen. Binnen zeven werkdagen horen zij of de aanvraag gehonoreerd wordt.

www.wijdoenmee.nu

Lees ook

Business & Shopping: Bosque is klaar om gasten te ontvangen

EERBEEK – Bosque is er klaar voor om gasten te ontvangen en het team staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.