Home / Doesburg-Regiobode / Gedichten klinken in Hummelo

Gedichten klinken in Hummelo

HUMMELO – Dichter Pieter Bas Kempe leest een gedicht voor op de Poëzieklinkplek van de Kunstwandelroute op landgoed Enghuizen in Hummelo. Afgelopen zondagmiddag werd daar een optreden gegeven. Naast Kempe waren zangeres en gitarist Jolieke van Osch en dichter Anna Wiersma te horen. Het houten minitheater van de Poëzieklinkplek is te vinden bij boerderij De Klevenhorst. De Kunstwandelroute is elke dag te lopen tussen zonsopkomst en zonsondergang tot en met Pinkstermaandag 10 juni. De routebeschrijving annex catalogus is voor 5 euro verkrijgbaar bij hotel De Gouden Karper of bij café FF naar Steef. Beide locaties zijn tevens begin- en eindpunt van de route, die 3,5 kilometer lang is en 35 kunstwerken telt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.