Home / Brummen-Regiobode / G-spelers Loenermark vellen LTC op voetbalveld

G-spelers Loenermark vellen LTC op voetbalveld

LOENEN – Nadat de G-voetballers van voetbalvereniging Loenermark in januari te gast waren bij de Loenense Tennis Club, kwamen vrijdag 3 mei de tennissers naar het Lonapark om een balletje te trappen.

Het was een beetje frisjes op het veld, maar dat mocht de pret niet drukken. LTC was goed vertegenwoordigd met tien spelers. Daar tegenover stond Loenermark met twee ‘gehavende’ teams, die door vakanties en blessures niet compleet waren. Geen probleem echter voor de toppers van Loenermark.
Na een gedegen warming-up, die geleid werd door Quinty en Harold, werden de teams verdeeld over twee veldjes. Er werd fanatiek gestreden op beide velden. Vanaf het begin lag het tempo hoog. Mooie aanvallen werden niet altijd beloond met een doelpunt door voortreffelijk werk van beide keepers.
De voetballers deden het goed: de eerste helft ging bij de senioren aardig gelijk op, maar de jeugd stond al ruim voor. Dit deed LTC besluiten de teams om te gooien in de rust. Alles werd uit de kast gehaald om de wedstrijden te winnen. Het publiek leefde zeer enthousiast mee, de ‘oehs’ en ‘aahs’ waren goed te horen.
Na het laatste fluitsignaal werd de balans opgemaakt en zowel het jeugd- als seniorenteam van Loenermark had de overwinning binnengesleept. De sportieve felicitaties van de LTC-spelers waren welgemeend. Na de afsluitende penaltyserie werd er gezamenlijk een drankje gedronken in de kantine en teruggekeken op een geslaagde sportieve activiteit, die volgens beide verenigingen zeker voor herhaling vatbaar is.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.