Home / Doesburg-Regiobode / Free Voices! treedt op in Doesburg

Free Voices! treedt op in Doesburg

Free Voices! treedt op in Doesburg

DOESBURG – Sinds september 2018 is Doesburg een nieuw koor rijker: Free Voices! Free Voices is een gemengd koor dat een repertoire aan het opbouwen is met daarin liederen voor rouw & trouw en easy listening. Van Trijntje Oosterhuis tot BLØF, van Mark Hayes tot Alan Parsons Project. Maandelijks wordt gerepeteerd onder de bezielende leiding van Wilbert Berendsen. Om ons aan het publiek voor te stellen geven we op zondag 26 mei om 12.00 uur een verrassend koffieconcert in de Galluskerk aan de Dorpsstraat in Angerlo. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer gewaardeerd. De kerk is open vanaf 11.30 uur en er is plek voor maximaal 150 personen. Het duurt nog even, maar de datum kan alvast in de agenda gezet worden.

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.