Home / Rheden-Regiobode / Fabels van Leonardo da Vinci

Fabels van Leonardo da Vinci

VELP – Op zondag 19 mei hebben belangstellenden de laatste kans om de voorstelling ‘Leonardo de Verteller’ te bekijken in de Nieuwe Ruimte in Velp. De voorstelling begint om 15.00 uur en wordt vertolkt door Margreet Blanken. Ze leest fabels voor die geschreven zijn door Leonardo da Vinci en wordt daarbij muzikaal begeleid door Roeland Drost. De voorstelling wordt omlijst door de expositie ‘Leonardo, mens of mythe?’ Een kaartje kost 10 euro voor leden en 5 euro voor donateurs van de Nieuwe Ruimte. Kaarten kunnen gereserveerd worden via mail: info@nieuwe-ruimte.nl. De expositie is toegankelijk op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Kinderen van De Rheder Enk zingen Sint wakker op Rhederhof

RHEDEN – Wakker worden Sinterklaas! De leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.