Home / Doesburg-Regiobode / Expositie van de maand in Kunstlab

Expositie van de maand in Kunstlab

DOESBURG – Vanaf zondag 5 mei is werk van Rob van Dijk te zien in het Kunstlab in Doesburg. Het thema van zijn expositie is ‘vervoer’. Op zijn airbrushschilderij in het Kunstlab is een ‘hotrod’ te zien, een zelfbouw-auto met een gigantisch motorblok. Het kostte Rob maanden voor hij dacht ‘ik kan iets leuks maken’, al zei degene bij wie hij zijn eerste workshop volgde, meteen al dat hij talent had. Dat geloofde de kunstenaar niet gelijk. Zelfs niet toen hij al in zijn eerste jaar werd uitgenodigd voor de airbrushshow in het Autotron Rosmalen. Daar staat hij nu al voor de negende keer. De winkel en expositie in het Kunstlab zijn open op dinsdag tot en met zaterdag en op de Culturele Zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Gemeenteraad wil overleg met gebruikers van gemeentelijke verkooppanden

DOESBURG – Donderdag 26 oktober werd in de Doesburgse gemeenteraad de strategische Koers Vastgoed Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.