Home / Brummen-Regiobode / Eredag in Beekbergen

Eredag in Beekbergen

BEEKBERGEN – Het is donderdag 13 juni weer Eredag voor alle 65-plussers uit Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen of de Hooilanden. De Eredag is een jaarlijks uitstapje voor de oudere generatie, bij wijze van bedankje. Het programma start tijdens de Eredag om 10.30 en is rond 18.00 uur weer klaar. Om het evenement te financieren wordt tussen 6 en 11 mei gecollecteerd. Opgeven kan voor 11 mei bij J. de Groot – Davelaar door een brief te sturen naar Kalverwei 6, 7364 BW Lieren onder vermelding van naam, adres, postcode, geboortedatum, naam huisarts, telefoonnummer van achterblijver voor noodgevallen, speciale dieeteisen, voorkeur voor personen met wie samen in de bus gereisd wordt en of thuis ophalen nodig is. Aanmelden kan ook telefonisch (van 29 april t/m 2 mei ‘s avonds tussen 18.00 en 19.00 uur) via tel. 055- 5062406, of persoonlijk op donderdag 2 mei of donderdag 9 mei tussen 13.00 en 14.00 uur in Dorpshuis De Hogeweye in Beekbergen.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.