Home / Brummen-Regiobode / Elis Ligtlee ambassadeur van Ronald McDonald vakantiehuis

Elis Ligtlee ambassadeur van Ronald McDonald vakantiehuis

EERBEEK / ARNHEM – Olympisch kampioene keirin (een discipline in het baanwielrennen) Elis Ligtlee uit Eerbeek heeft zich als ambassadeur verbonden aan het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds in Arnhem. Elis zal zich belangeloos gaan inzetten voor het initiatief door bijvoorbeeld haar aanwezigheid op evenementen, het geven van (sport)clinics, het verzorgen van lezingen en andere voorkomende wervende activiteiten.

“Iedere dag zetten vele vrijwilligers zich met hart en ziel in om ouders, broertjes en zusjes van zorgintensieve kinderen onbeperkt te laten genieten van een vakantie. Daarvoor is alle (financiële) steun van harte welkom. Wij zijn er dan ook trots op dat Elis zich als ambassadeur aan ons initiatief wil verbinden”, aldus Suus Brands, manager van het Boshuus in Arnhem.
Elis bracht onlangs een bezoek aan het Boshuus en vertelt daarover: “Ik werd direct getroffen door de warme huiselijk sfeer. Wat mij betreft verdient ieder ziek kind het dat papa en mama altijd in de buurt zijn voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Het feit dat het hele gezin hier terechtkan, inclusief broertjes en zusjes, maakt het nog eens extra bijzonder. Ik voel me bevoorrecht dat ik door mijn inspanning een bijdrage kan leveren aan het Boshuus en hun fantastische werk.”
Zo gaat Elis binnenkort een fietsclinic verzorgen en aansluitend pannenkoeken bakken in de keuken van het Boshuus. Ook wordt de exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel binnenkort aangeboden via de nieuwe website van Elis Ligtlee Sports & Lifestyle. Elis gaat proberen de bedrijven op de Veluwe warm te maken voor het Boshuus en later wordt bekeken hoe Elis een bijdrage kan leveren aan de jaarlijkse Homeride; dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds, die op 22 en 23 juni wordt verreden.
www.homeride.nl

Lees ook

Aangepast plan Dorpshart Loenen matig ontvangen

LOENEN – Al eerder mochten de direct aanwonenden en anderen zich in De Brink buigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.