Home / Brummen-Regiobode / Een goede Koningsdag voor Eerbeek en Kiboe

Een goede Koningsdag voor Eerbeek en Kiboe

EERBEEK- Ook in Eerbeek werd Koningsdag uitbundig gevierd. Het feest begon al tijdens Koningsnacht met een optreden van de band Blind Date. Op Koningsdag was het net op tijd droog, zodat de Eerbeekse kinderen met hun ouders hun spulletjes konden verkopen op de kleedjesmarkt bij de Korenmolen. Het publiek vermaakte zich daarnaast met de gratis attracties, zoals de multi-trampoline en rodeostier of een fotoshoot met een F1 auto. Maar liefst honderdveertig mensen namen deel aan de fietstocht. Koningsdag werd muzikaal afgesloten door RemmenLos.
Ook was er weer de grote verloting voor het goede doel, dit jaar was dat kinderboerderij De Kiboe. Er werd maar liefst 1641 euro voor dit goede doel opgehaald, wat zeer welkom was. De kinderboerderij gaat deze week weer open voor publiek, maar er is nog veel werk te verzetten. Bestuur en vrijwilligers zijn dan ook erg blij met de bijdrage uit Eerbeek.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gerrit Berends: “Er is een leven voor en na de oorlog”

LOENEN – Jan Janssen, samen met Adriaan Klomp schrijver van het boek Herinneringen aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.