Home / Doesburg-Regiobode / Dubbelconcert tijdens jazzcafé

Dubbelconcert tijdens jazzcafé

DOESBURG – Tijdens het maandelijkse jazzcafé in de Gasthuiskerk in Doesburg op maandag 6 mei is het podium voor twee bands. De Blue River Jazzband trapt om 19.30 uur de avond swingend af. Deze groep speelt klassiekers, zoals Basin Street Blues, Blue River of I’m crazy ’bout my Baby. Na de pauze treedt Round Midnight aan, voor de eerste keer met de nieuwe saxofonist Laurent Houwers en met invaller-bassist Ad Rats. Deze band speelt een mix van jazz-classics, hier en daar met een Zuid-Amerikaanse touch en afgewisseld door jazzy blues. Bezoekers zijn welkom onder het motto ‘pay as you go away’ en kunnen bij vertrek een financiële bijdrage achterlaten. Het jazzcafé begint om 19.30 uur.

Lees ook

Uitdaging! en Dutch Design in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Het Kunstlab in Doesburg heeft in december het thema Dutch Design. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.