Home / Nieuws / Dries Roelvink zet Dieren op zijn kop

Dries Roelvink zet Dieren op zijn kop

DIEREN – Het begint inmiddels een mooie traditie te worden: het Dierens Piraten Festijn tijdens de jaarlijkse Oranjefeesten. Zaterdag betrad onder andere Dries Roelvink het podium in de feesttent.

Maar liefst zes van de beste Nederlandse zangers en zangeressen kwamen op Koningsdag naar Dieren om hun beste beentje voort te zetten deze zesde editie van dit muzikale festijn. De tent was goed gevuld en er werd door de bezoekers uit volle borst meegezongen. Dries, maar ook de andere artiesten, wisten de sfeer er goed in te brengen. Django Wagner besloot het festival.
Het Dierens Piraten Festijn maakt deel uit van de jaarlijkse Oranjefeesten in Dieren. Het dorp heeft weer genoten van vijf dagen kermis en activiteiten, waaronder het alom bekende Oranje Openingsconcert, waarin lokale verenigingen laten zien wat ze in huis hebben. Ook het vogelschieten is altijd weer een hoogtepunt. Dit jaar werd Gerrit Versteeg schutterskoning.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Nieuwe tenue voor Oeken 3

BRUMMEN – Het nieuwe vv Oeken 3 team heeft op een trainingsochtend van sponsor De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.