Home / Doesburg-Regiobode / Drama en comedy bij Filmhuis Doesburg

Drama en comedy bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg heeft deze week twee films op het programma staan. Op vrijdag 10 en woensdag 15 mei draait het drama The Wife. Zondag 12 mei is de comedy Mother’s Day te zien. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur en zijn in Het Arsenaal.

The Wife draait om het Castleman-echtpaar. Joe wint de Nobelprijs voor Literatuur en zijn vrouw moet zich voorbereiden op de broeiende storm van aandacht die op haar man af zal komen. Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man, de overspelige Joe. Maar op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs in ontvangst te nemen, besluit Joan dat het genoeg is en onthult ze haar grote geheim.

Heel anders Iis feelgoodmovie Mother’s Day. In de week vóór Moederdag kampen vier families met heel wat grote en kleine problemen. Jesse moet een ruzie met haar moeder uitpraten en de geadopteerde Kristin is druk bezig om een ontmoeting te arrangeren met de vrouw die haar op de wereld zette. Weduwnaar Bradley mist zijn vrouw nog elke dag en weet daar volgens zijn twee dochters niet goed mee om te gaan. Ondertussen houdt teleshopping-queen Miranda zich druk bezig met de promotie van haar unieke moederdagcadeau, terwijl Sandy haar kinderen zal moeten delen met hun nieuwe stiefmoeder Tina. Dit alles zorgt voor heel wat komische situaties in de aanloop naar de moeder aller feestdagen.

www.filmhuis-doesburg.nl

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.