Home / Brummen-Regiobode / Dogfrisbeefeest voor hond en baas

Dogfrisbeefeest voor hond en baas

BRUMMEN – 75 Duo’s van honden en hun baasjes genoten afgelopen zondag van dogfrisbee tijdens de internationale wedstrijden in Brummen. De organisatie was in handen van The Dazzling Disc Dogs, het dogfrisbeeteam van Kynologenclub Brummen. Zowel beginnende als gevorderde spelers deden hun uiterste best doen om punten te behalen voor het Europese of wereldkampioenschap dogfrisbee. Er deden deelnemers uit Nederland en Duitsland mee. In de open klasse Distance behaalde Saskia Boeij de eerste plaats met haar hond Timber. Ingrid de Groot werd hier tweede met haar hond Chill. Bij de open klasse Freestyle won de Duitse Angela Tederke met haar hond Mr. ZooM. De winnaars van vorig jaar, de Nederlandse Daan Nijkamp en zijn hond Faye, werden nu tweede.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Voetbalvereniging HC ’03 zoekt vrouwen

DREMPT – Voetbalvereniging HC ’03 uit Drempt is op zoek naar vrouwelijke leden. Daarmee kan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.