Home / Rheden-Regiobode / Doe mee aan de Nacht van het Verhaal

Doe mee aan de Nacht van het Verhaal

RHEDEN – De Nacht van het Verhaal is een jaarlijks terugkerend evenement in de Dorpskerk van Rheden. Iedereen kan het open podium betreden en een verhaal, gedicht of anekdote delen met het publiek. Vertellers mogen een verdrietig of vrolijk verhaal vertellen, echt gebeurd of verzonnen. Het programma wordt afgewisseld met zang en muziek. Wie mee wil doen, kan zich tot uiterlijk 27 mei aanmelden bij Derk Floors, tel. 026 – 4953487 of d.floors54@gmail.com, of bij Marret Uijl, marretuijl@yahoo.com. De Nacht van het Verhaal is op vrijdag 7 juni in de Dorpskerk in Rheden en begint om 21.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.