Home / Rheden-Regiobode / Dierenvoedselbank doet mee aan collecte Oranjefonds

Dierenvoedselbank doet mee aan collecte Oranjefonds

GEM. RHEDEN – De Dierenvoedselbank in Dieren loopt in juni mee met de collecte voor het Oranjefonds. De helft van het geld dat daarmee wordt opgehaald komt direct ten goede aan de stichting. De Dierenvoedselbank helpt momenteel meer dan vierhonderd huisdieren, verdeeld over ruim tweehonderd gezinnen in vooral Dieren maar ook elders in de gemeente Rheden. De stichting heeft momenteel zelf veel kosten aan voer, opslagruimte en de auto. De opbrengst van de collecte is dan ook hard nodig om te kunnen blijven helpen. “Wij hopen dat we hulp kunnen vinden en krijgen, zodat de dieren een volle bak voer kunnen blijven krijgen”, aldus de vrijwilligers van de Dierenvoedselbank.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.