Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Tuincentrum neemt vast afscheid van Gerjan van Tent

Business & Shopping: Tuincentrum neemt vast afscheid van Gerjan van Tent

LAAG-SOEREN – Na 33 jaar trouwe dienst heeft Tuincentrum Laag-Soeren zaterdag 11 mei afscheid genomen van medewerker Gerjan van Tent. Personeel, vrienden, kennissen en klanten kwamen aan het eind van de dag samen om Gerjan te bedanken voor al deze jaren. Het Tuincentrum Laag-Soeren gaat per januari sluiten en dus moest Gerjan op zoek naar een nieuwe baan. Hij heeft werk gevonden bij Groenrijk Epe / Nunspeet. “We wensen hem het allerbeste toe in zijn nieuwe loopbaan”, zeggen eigenaars Wim en Gerda de Vries van Tuincentrum Laag-Soeren.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.