Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Occasionshow 4-daagse bij Herwers Arnhem

Business & Shopping: Occasionshow 4-daagse bij Herwers Arnhem

ARNHEM – Van 9 tot en met 12 mei houdt Herwers Arnhem een occasionshow. Deze vier dagen staat er zo’n 120 occasions in en rondom de vestiging. Voor elk budget heeft Herwers een auto op voorraad.

De occasionshow is inmiddels een echt begrip binnen Herwers. “Nergens anders kun je op zo’n rustige manier zoveel auto’s met elkaar vergelijken. Meerdere vestigingen hebben al een dergelijke show gehouden, altijd met groot succes. Reden om het evenement uit te breiden naar Arnhem”, aldus het succesvolle autobedrijf. “In Arnhem ben je aan het goede adres voor het kopen van een auto.”
Een goed contact met de klant is voor Herwers belangrijk. In de showrooms hangt een ongedwongen sfeer, waardoor klanten vaak aanwaaien voor een kopje koffie of een praatje. Deze dagen zal dat niet anders zijn.
Tijdens de occasionshow ontvangen klanten bij aankoop van een occasion een extra inruilwaarde tot wel 1000 euro. Daarnaast wordt er gezorgd voor een hapje en drankje en wordt het terrein van Herwers Arnhem voorzien van een feestelijk decor.
Herwers Arnhem is te vinden aan de Hazenkamp 15, 6836 BA te Arnhem, tel. 026-3628080 of arnhem@herwers.nl.

Lees ook

Business & Shopping: Home Instead Thuisservice tekent partnerschap met Alzheimer Nederland

REGIO – Home Instead Thuisservice heeft een partnerovereenkomst ondertekend met Alzheimer Nederland. Het gezamenlijke doel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.