Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Jumbo Dieren opent woensdag 22 mei

Business & Shopping: Jumbo Dieren opent woensdag 22 mei

DIEREN – Jumbo opent op woensdag 22 mei de deuren van een nieuwe supermarkt aan de Diderna in Dieren. Het is na Eerbeek de tweede Jumbo van familie Heine.

“Met deze nieuwe Jumbo-winkel kunnen we nóg meer klanten bedienen op de wijze zoals we dat al jaren in Eerbeek doen” aldus Christiaan Heine. De jonge ondernemer maakt de stap naar Dieren met een grote groep enthousiaste collega’s. “De medewerkers van de vroegere Emté gaan nagenoeg allemaal verder in onze Jumbo en we hebben de groep zelfs nog verder uitgebreid met een flink aantal nieuwe parttime collega’s. Wij kunnen hen een hele leuke en uitdagende bijbaan bieden. Alle collega’s zijn de afgelopen weken volop ingewerkt volgens de Jumbo-uitgangspunten. Dat deden ze in Veghel op het hoofdkantoor maar ook in onze winkel in Eerbeek. We hebben er alles aan gedaan om hen een vertrouwde plek in onze nieuwe Jumbo te geven.”
Heine vervolgt: “Jumbo biedt het grootste assortiment en de beste kwaliteit tegen een laagsteprijsgarantie. Klanten in Dieren en uit de omgeving weten straks écht niet wat ze zien, dit wordt ook écht een topwinkel!”

Bloemen cadeau

Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Dieren en omgeving graag op woensdag 22 mei om 9.00 uur. De eerste honderdvijftig klanten ontvangen een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 25 mei).
Klanten kunnen bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo-boodschappenpakket. Na de opening van de nieuwe Jumbo-winkel kunnen zij nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij klanten hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Versplein

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza’s voor een Jumbo prijsje, om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. De winkel zal over zelfscanners beschikken, waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Pick Up Point en Thuisbezorgen

“Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, dat kan bij het Pick Up Point”, vertelt Heinie. “Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale ruimte, gelegen direct aan de parkeerplaats. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.”
“Vanaf 1 juni gaan we tevens ook thuisbezorgen”, gaat Christiaan Heine verder. “Ook weer bestellen via jumbo.com en alles binnen een rijtijd van 12 autominuten vanaf onze winkel kunnen we probleemloos aan. We komen dus ook in Doesburg, Ellecom, de Steeg en zelfs een deel van Rheden. Is het ietsje verder? Dan is het fijn als de klant even contact zoekt met ons om te kijken wat er mogelijk is. We doen er natuurlijk alles aan om er een succes van te maken in Dieren.”

Foto: Ondernemer Christiaan Heine en zijn team tijdens de Welkom bij Jumbo-dag op het hoofdkantoor in Veghel

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.