Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: De Week van de Slager bij Keurslager van der Horst

Business & Shopping: De Week van de Slager bij Keurslager van der Horst

EERBEEK/DIEREN – Dit jaar is er een hele week om het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien. Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 mei vindt namelijk de Week van de Slager plaats. Keurslager van der Horst in Eerbeek en Dieren doet hieraan mee.

Keurslager van der Horst heeft speciaal voor deze week een programma samengesteld. Vanaf maandag 13 mei gaat een kleurwedstrijd van start. Kinderen mogen hun tekening inleveren tot zaterdag 11.00 uur. De winnaar wordt bekendgemaakt via sociale media. Woensdag 15 mei kan iedereen tussen 9.00 en 12.00 uur een kijkje komen nemen in de nieuwe worstenmakerij, onder genot van een hapje en drankje. Donderdag mogen klanten blind allerlei lekkers proeven, waarmee ze ook nog eens kans maken op een leuke prijs. Vrijdag is er een wedstrijd waarbij klanten het juiste gewicht kunnen raden en zaterdag is er een barbecue-demonstratie te winnen bij de wedstrijd ‘herken tien producten’.

Deze Week van de Slager wordt georganiseerd om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. Kinderen, jongeren èn volwassenen kunnen kennismaken met het ambacht. De slagersbranche is in beweging en de vraag naar ambachtelijke vakmensen groeit, er is behoefte aan mensen die slager willen worden. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak met toekomstperspectief is. Er zijn ook genoeg kansen voor zij-instromers.

Keurslager van der Horst is al ruim 27 jaar actief in het slagersvak. De slagers hebben al verschillende prijzen op hun naam staan, zoals de bronzen rookworst, een prijs voor de eigengemaakte wildrookworst en eigengemaakte Veluwse ham. “In tegenstelling tot vroeger beperken wij ons niet alleen tot het verkopen van vleesproducten. Onze slagerij biedt meer, zoals het verzorgen van onder andere uitgebreide lunches, maaltijden aan huis of op het werk, warm en koud buffetten en uiteraard de all-in barbecuepakketten. Voor al onze smaakvolle specialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres”, aldus Keurslager van der Horst.

Keurslager van der Horst is te vinden aan de Kloosterstraat 6 in Eerbeek en aan het Callunaplein 40 in Dieren.

www.vanderhorst.keurslager.nl

www.weekvandeslager.nl

Lees ook

Business & Shopping: Bosque is klaar om gasten te ontvangen

EERBEEK – Bosque is er klaar voor om gasten te ontvangen en het team staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.