Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Adriaan Blom Bloemenspecialist heeft zich gevestigd op een nieuwe locatie

Business & Shopping: Adriaan Blom Bloemenspecialist heeft zich gevestigd op een nieuwe locatie

LOENEN – Adriaan Blom is al dertig jaar een begrip in Loenen en omgeving en staat bekend om zijn boeketten en bloemarrangementen. Sinds 1 april is de Bloemenspecialist gevestigd aan de Eerbeekseweg 130.

Blom vertelt: “Wij halen de bloemen vers van de veiling en kwekers, zodat onze vakmensen ze op dezelfde dag nog kunnen verwerken tot boeketten en bloemarrangementen. We leveren onder andere aan een groot aantal supermarkten, waar een vers assortiment bloemen, kamer- en tuinplanten te vinden is.”

Per 1 april is het bedrijf gevestigd aan de Eerbeekseweg 130 in Loenen, het oude Molenhuis. “Op dinsdag en donderdag kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht bij om uw eersteklas boeket of bloemarrangementen te laten samenstellen of om mooie kamer- of tuinplanten uit te zoeken. Op andere dagen leveren wij op bestelling via tel. 06-42032112”, aldus Blom, die heel veelzijdig werk aanbiedt: “We hebben een grote ruimte waar onze medewerkers mooie boeketten en verkoopbare bloemengroeten maken. Zo hebben wij afgelopen week ruim 415 bloemstukken afgeleverd voor de herdenking op het Ereveld in Loenen, maar we hebben ook mooie dingen in huis voor Moederdag. Ook zijn we de komende tijd druk met bruidsboeketten.”

Er is een aparte ruimte ingericht waar klanten hun wensen kunnen bespreken met één van de vakspecialisten van Blom. Denk aan bloemwerk voor speciale gelegenheden, zoals rouw of trouw, of een bijzondere versiering. “We hebben ter inspiratie fotoalbums met bloemwerk dat we zelf hebben gemaakt.” De nieuwe locatie is specifiek bedoeld voor mensen die ter plekke een arrangement willen laten opmaken, reeds samengestelde boeketten en seizoensbloemen zijn nog steeds verkrijgbaar bij Spar Bonder Loenen, Plus in Eerbeek, Jumbo Brummen en Zutphen, Spar Hoenderloo en Dieren en aantal supermarkten in de Achterhoek.
De winkel aan de Eerbeekseweg 130 is geopend op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Een bestelling plaatsen kan via tel. 06-42032112. “Kom eens langs op onze nieuwe vestiging, we hebben voldoende parkeergelegenheid”, besluit Adriaan Blom.

Lees ook

Business & Shopping: Bosque is klaar om gasten te ontvangen

EERBEEK – Bosque is er klaar voor om gasten te ontvangen en het team staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.