Home / Brummen-Regiobode / Bruvoc mini’s 4 trotse kampioenen

Bruvoc mini’s 4 trotse kampioenen

BRUMMEN – De mini’s niveau 4 van Bruvoc hebben na een heel spannend seizoen op de allerlaatste speldag het kampioenschap van hun niveau 4 in de wacht gesleept. In de wedstrijd tegen Blok EVC moest het gebeuren. Licht gespannen en met de nodige zenuwen werd de eerste set helaas net verloren (14-16). Een enorm spannende tweede set werd wel gewonnen (15-14), de zoemer voor het einde van de speeltijd kwam voor Bruvoc precies op tijd. De wedstrijden daarna werden verder gewonnen, het team speelde fantastisch. Echte kampioenen. En daarna was het feest. Elke speler kreeg een mooie medaille en bij Rhienderoord kreeg het team een lekkere teamschotel en een welverdiend drankje van sponsor Kersten Kunststofcoating.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.