Home / Brummen-Regiobode / Bruvoc dames 2 kampioen

Bruvoc dames 2 kampioen

BRUMMEN – Het dames 2 team van Bruvoc uit Brummen is kampioen geworden. Al aan het begin van het seizoen was duidelijk dat de strijd om het kampioenschap zou gaan tussen Voorwaarts uit Twello, Avior uit Deventer en Bruvoc uit Brummen. De wedstrijden tegen de directe concurrenten werden overtuigend gespeeld en allemaal met 3-1 gewonnen. Met dit resultaat keert het tweede team van Bruvoc na een jaar in de derde klasse weer terug in de 2e klasse. In een afgeladen Rhienderoord moesten er stoelen bijgehaald worden om alle supporters een plaats te geven. In de wedstrijd tegen Dio Ugchelen dames 1 werd met een overtuigende 4-0 het kampioenschap binnengesleept en kon de vlag officieel uit.

Lees ook

Anderhalvemeterfitness

Cartoon: Wytse Noordhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.