Home / Doesburg-Regiobode / Briljanten huwelijk

Briljanten huwelijk

DOESBURG – Op zondag 28 april waren de heer en mevrouw Van Ommen uit Doesburg maar liefst 65 jaar getrouwd. Die dag hebben ze met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind gevierd.

Donderdag 2 mei kregen meneer en mevrouw Van Ommen bezoek van burgemeester Loes van der Meijs, die hen feliciteerde met hun huwelijksjubileum. Zoals gebruikelijk had burgemeester van der Meijs ook een kopie van de huwelijksakte bij zich en dat vond het paar erg leuk om die terug te zien na zoveel jaren.

De heer en mevrouw Van Ommen wonen pas sinds negen jaar in Doesburg. Zoals ze zelf zeggen zijn ze de drukte in Vleuten de Meern ontvlucht nadat ze daar 43 jaar gewoond hadden. Oorspronkelijk komen beiden uit Amsterdam, maar ze hebben ook in Zwolle en Zeist gewoond. Het bevalt het echtpaar heel goed om in het gezellige en toch rustige Doesburg te wonen.

Op de vraag wat zij het belangrijkst vinden in hun leven was hun antwoord even simpel als kort: een goede band hebben en houden met kinderen en kleinkinderen. En daar zijn ze heel goed in geslaagd.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Ons Doesburg, geen Doosburg en geen Smeerburg

Ik worstelde me de afgelopen weken door bedrijfsplannen, zienswijzen, bezwaarschriften en andere publieke uitingen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.