Home / Doesburg-Regiobode / Boeken- en Kunstmarkt

Boeken- en Kunstmarkt

DOESBURG -Op zaterdag 18 mei wordt voor de negende keer de Hanze boeken- en kunstmarkt gehouden is het centrum van Doesburg. Dit jaar wordt de markt tussen 10.00 en 17.00 uur gehouden in de Roggestraat, de Vischmarkt en een gedeelte Veerpoortstraat. Er zijn tientallen stands waar tweedehands boeken en antiquarische collecties worden verkocht. Ook worden er diverse kunstvormen gepresenteerd en verkocht. De standhouders komen uit heel Nederland en bieden een gevarieerd aanbod. De toegang is gratis.

Lees ook

Veteranendag in Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 19 juni speelt Loulou Rhemrev om 13.00 uur haar succesvolle voorstelling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.