Home / Nieuws / Bloemenpracht in de kasteeltuinen van Middachten

Bloemenpracht in de kasteeltuinen van Middachten

DE STEEG – Na een periode van winterrust zijn de kasteeltuinen van Landgoed Middachten in De Steeg vanaf woensdag 15 mei weer te bezoeken. De tuinen van Middachten zijn aangelegd aan het begin van de 18de eeuw. De formele tuinen van Versailles vormden de inspiratiebron. Later zijn de tuinen beperkt aangepast naar de Engelse landschapsstijl en begin jaren ’80 van de vorige eeuw zijn ze gerestaureerd. De tuinen van Middachten zijn de best bewaarde kasteeltuinen van Nederland. De tuinen zijn tot en met 30 september van zondag tot en met vrijdag geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Op zondag 30 juni is het landgoed gesloten.

Foto: Anke Opdam

www.middachten.nl

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.