Home / Doesburg-Regiobode / Bloemenactie Zanglust

Bloemenactie Zanglust

DREMPT – Op zaterdag 11 mei komen de leden van koor Zanglust Drempt langs de deuren voor de jaarlijkse bloemenactie. De plantjes die worden verkocht zijn afkomstig van de firma Bloemendaal in Drempt. Mensen die niet thuis zijn, kunnen op vrijdag 10 mei terecht bij de familie Gerretsen aan de pastoor Blaiseweg 2 in Doesburg. Op zaterdag kunnen er bij familie de Braak aan de Monumentenweg 14 in Hoog-Keppel en bij IJsboerderij De Steenoven aan de Broekstraat 2 in Hummelo ook bloemen worden gekocht. De prijs van de plantjes is 2 euro per stuk of 3 voor 5 euro.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.