Home / Rheden-Regiobode / Bloemenactie en Moederdagconcert

Bloemenactie en Moederdagconcert

RHEDEN – Evenals voorgaande jaren is er dit jaar in het Moederdag-weekend weer de bloemenactie van het Rhedens Fanfare Corps in samenwerking met Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt. Op vrijdag 10 mei kunnen er tussen 14.00 en 19.00 uur bij het clubgebouw bloemen worden gekocht. Op zaterdag kan iedereen er tussen 10.00 en 15.00 uur terecht. Ook zullen de leden met bloemen de wijk in gaan, maar bij het clubgebouw is een ruimere keus. Er is volop keuze uit diverse soorten zoals geraniums, vlijtige liesjes, begonia’s, Spaanse margrieten, goed gevulde hangpotten en diverse soorten andere planten. Op zondag 12 mei geeft het corps een moederdagconcert in Partycentrum Ons Huis in. De dames worden die middag verwend met een bloemetje. Het concert begint om 15.00 uur, de zaal is open vanaf 14.30 uur.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.