Home / Brummen-Regiobode / Bloemen voor vierdaagselopers

Bloemen voor vierdaagselopers

BEEKBERGEN – Vier dagen wandelen werd vrijdag 17 mei beloond met een feestelijke intocht op Beekbergens eigen ‘via gladiola’ richting De Boerderij. Vooral veel kinderen hebben vorige week lekker gelopen door de mooie, groene omgeving van het dorp. De organisatie had prachtige routes uitgezet en weer de mooiste paadjes weten te vinden. Deze wandelingen gingen elke dag gepaard met veel gezang, geklets en gezelligheid, maar het was desalniettemin vooral voor de jongste deelnemers een behoorlijke prestatie om dit vier dagen achter elkaar te doen. En daarom was er vrijdag muziek en heel veel publiek dat kwam kijken naar de intocht op de laatste loopdag. De kinderen kregen bloemen en allerlei lekkers om te snoepen, maar vooral veel applaus.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Bouw van Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen

LOENEN – De Stichting Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen en de Oorlogsgravenstichting realiseren aan de Groenensaalseweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.