Home / Nieuws / Biljartkampioen bij De Rhedense Leeuw

Biljartkampioen bij De Rhedense Leeuw

RHEDEN – In het eerste seizoen na de fusie van de biljartverenigingen ’t Pumpke, BOD en Ons Huis in Rheden was het meteen raak voor team De Rhedense Leeuw 7. Na een spannende wedstrijd tegen de dames van West Arnhem 5, waarin nog 27 punten van de 36 te behalen punten nodig waren, was het kampioenschap in de vierde klasse van het district Veluwezoom van de KNBB een feit. Ben Lamberts en Ronald Lammers zorgden beiden voor 12 punten hadden, waarna Elroy Zwartkruis aan de beurt was om de laatste drie punten binnen te halen. Het werden er uiteindelijk 5, waarmee het kampioensfeest kon worden gevierd met een groot aantal geïnteresseerde toeschouwers.
Voorzitter van het district de heer Luiten reikte de beker uit en nodigde het team uit om deel te nemen aan het gewestelijk kampioenschap, later deze maand in Nijmegen. Hij sprak de wens uit om het team ook bij het nationaal kampioenschap aan het werk te zien. Op de foto het kampioensteam met de reservespelers tijdens de huldiging.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.