Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst vogelvereniging TOG

Bijeenkomst vogelvereniging TOG

EERBEEK – Dinsdag 7 mei houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen (TOG) Eerbeek haar laatste maandelijkse ledenvergadering voor de zomer. Deze begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek. Naast de vaste agendapunten komen ook de activiteiten om het 60-jarig jubileum te vieren, het vogelpraatje en de kweekresultaten aan de orde. Mensen met vragen hierover, of over de vogels in het algemeen zijn natuurlijk van harte welkom. De toegang is gratis.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.