Home / Brummen-Regiobode / Avondexcursie Empese en Tondense heide

Avondexcursie Empese en Tondense heide

EERBEEK – De IVN afdeling Eerbeek en omstreken houdt zaterdag 18 mei een avondexcursie op de Empese en Tondense heide. Deelnemers ontdekken plekjes die voorheen niet toegankelijk waren voor het publiek, maar door wandelpaden van Natuurmonumenten zijn ontsloten. De wandeling begint om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats op de hoek van de Hallsedijk en het Van Hasseltpad. Waterdichte schoenen zijn een aanrader. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Voor meer informatie zie de website of neem contact op met Lambert Kouwenberg via tel. 0575 – 540978.

www.ivn-eerbeek.nl

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.