Home / Rheden-Regiobode / Avond4daagse Velp door het groen

Avond4daagse Velp door het groen

VELP – De Avondwandel4daagse in Velp wordt dit jaar gelopen van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni. De routes van vijf en tien kilometer lopen door de mooie groene omgeving van het dorp.

Een aantal inwoners heeft de organisatie van deze traditionele wandelvierdaagse overgenomen van Steeds Voorwaarts. Deze nieuwe Stichting Avond Wandel 4 daagse Velp/Rozendaal heeft extra haar best gedaan om de routes zoveel mogelijk te laten lopen door bosrijke omgeving. De organisatie heeft de Jumbo, Coöp en de Albert Heijn bereid gevonden om iets lekkers te sponsoren voor de wandelaars. Ook kinderdagverblijf Puck & Co verzorgt een extraatje. De intocht wordt geopend door drumfanfare Van der Zandt en afgesloten dor Radio De Kleine Zwerver.

De wandelaars van de 10 kilometer starten om 18.00 uur en de deelnemers van de 5 kilometer kunnen vanaf 18.15 uur vertrekken. Het startbureau is bij het Aeres College aan de Pinkenbergseweg 5f te Velp. Inschrijven kan via de website.

www.4daagsevelp.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.